Договір ЦНТУ із освітньою платформою EdX

Студенти, аспіранти та викладачі Центральноукраїнського національного технічного університету можуть отримати безкоштовну підписку на дистанційні курси на платформі edX (www.edx.org), одного зі світових лідерів у сфері онлайн-навчання, яка пропонує понад 3000 онлайн-курсів і програм у галузі математичних, хімічних, біологічних, економічних, історичних та інших наук.

Центральноукраїнський національний технічний університет уклав договір з освітньою платформою EdX в рамках ініціативи edX Ukraine Higher Ed Institution Relief Program за підтримки Міністерства освіти і науки України.

EdX надає доступ до понад 3000 онлайн-курсів і програм у галузі математичних, хімічних, біологічних, економічних, історичних та інших наук від провідних світових установ та компаній на EdX Online Campus.

Учасники освітнього процесу, студенти, аспіранти і викладачі ЦНТУ матимуть безкоштовну підписку на дистанційні курси на платформі edX протягом року з отриманням сертифікатів про завершення курсів.

Завершені курси на онлайн-платформах можуть бути зараховані здобувачам освіти замість вибіркових дисциплін згідно «Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та/або інформальній освіті», а викладачам – як підвищення кваліфікації.

Для приєднання до платформи edX та отримання запрошення до безкоштовної підписки в рамках ліцензії ЦНТУ здобувачі освіти повинні звернутися до деканату.

Викладачам запрошення будуть надіслані автоматично на службові адреси e-mail.

http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=852

Фото
© 2024 KNTU