Із професійним святом вас, HR-и!!!

🎉 Із професійним святом вас, HR-и!!! 🎉

Вже більш ніж 500 фахівців у сфері управління персоналом підготувала кафедра ЕМКД від початку відкриття спеціальності! 👏🏻👏🏻👏🏻

Можна сміливо сказати, що HR-менеджер - це професія, яка багато років була і залишається однією із найпопулярніших та затребуваних на ринку праці у всьому світі!

Вона видозмінюється та набуває нових актуальних напрямків! 🔝 Представляємо вашій увазі прогнози Cognizant Center for the Future of Work щодо розвитку HR-професії протягом наступного десятиліття.

1. HR Data Detective - дослідження даних щодо персоналу з різних джерел (опитування працівників, системи навчання, внутрішні портали, соцмережі тощо).

2. Head of Business Behavior - аналіз даних щодо поведінки працівників на робочому місці та розробка стратегії поліпшення їхньої залученості, продуктивності та добробуту.

3. Algorithm Bias Auditor. Очолить команду, яка слідкуватиме за використанням штучного інтелекту в кожному бізнес-підрозділі в межах організації.

4. Second-Act Coach - підтримка працівників, які роблять важливі кар’єрні кроки на будь-якому етапі розвитку та в будь-якому віці.

5. Chatbot & Human Facilitator - стежитиме за тим, аби через використання віртуальних помічників не ігнорувалися емоції працівників.

6. Human Bias Officer. Буде працювати нам тим, щоб викорінити в команді будь-які натяки на упередженість за різними ознаками (від статі до сексуальної орієнтації).

7. Future of Work Leader. Зможе передбачити, які нові ролі бізнесу знадобляться в майбутньому, як зміни стратегічно вплинуть на бізнес.

8. Workplace Environmental Architect. Піклуватиметься про те, щоб офіси компанії були організовані з врахуванням потреб щодо здоров’я та добробуту працівників.

9. Director of Well-Being. Підтримуватиме культуру відкритого та чесного спілкування задля того, щоб робоче середовище сприяло високій продуктивності та позитивним відносинам у колективі.

10. Human Network Analyst. Використовуватиме штучний інтелект та аналітику даних для того, щоб краще зрозуміти взаємозв’язки в команді.

11. VR Immersion Counselor. Допомагатиме компанії розробити та масштабувати використання технологій віртуальної реальності в адаптації, навчанні та інших HR-процесах.

Джерело:https://prohr.rabota.ua/21-hr-profesiya-maybutnogo/

Крокуйте разом з ЕМКД та ставайте свідками змін і перетворень ❤️🤍

Фото
© 2024 KNTU