Вручення дипломів випускникам магістратури з освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»

17 березня 2021 року запам'ятається всім нам унікальною подією!!! 👏🏻👏🏻👏🏻

Саме в цей день на кафедрі ЕМКД вперше відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури з освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» - медичним працівникам міста Кропивницького та області! Серед яких, у переважній більшості, головні лікарі та їх заступники, представники управлінських ланок медичної галузі Кіровоградського регіону.

Кафедра ЕМКД щиро вдячна, що магістранти обрали саме нас для подальшого навчання.

Традиційно, вручення дипломів відбулося за участі ректора ЦНТУ, професора Володимира Кропівного та проректора з наукової роботи, професора Олександра Левченка!

Особливо приємно було отримувати слова вдячності від самих випускників! 🥰

Зазначимо, що відповідно до нових вимог в університеті ОПП «Публічне управління та адміністрування» розроблена та апробована, як для державних службовців та органів місцевого самоврядування, так і для медичних працівників, управлінців медичних установ з урахуванням специфіки менеджменту закладів охорони здоров’я усіх форм власності.

На наше переконання, якісна підготовка управлінських кадрів медичних установ сприятиме розвитку медичних закладів регіону в контексті сучасних викликів.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо усім творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів професійної діяльності!!! 💐

Ми схиляємося перед Вашим професіоналізмом та вдячні за благородну працю, особливо в такий складний час! ❤️Завжди готові до співпраці! 🤝

© 2024 KNTU