Профспілка працівників ЦНТУ

Шановні колеги!

Ми стоїмо на порозі значної події в житті нашої «Alma mater» - виборів ректора університету. Водночас вибори – нагода для підсумків і висновків. Наш Університет в Кіровоградській області має перший і єдиний статус національного, одним з перших закладів освіти став учасником міжнародних освітніх і наукових програм ЄС, сформована та функціонує потужна наукова школа.

Студенти ЦНТУ є кращими представниками кіровоградської молоді, які вчаться та беруть активну участь і займають перші місця у Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах. Наші студенти мають можливість здобуття вищої освіти за кордоном за подвійними дипломами. Активно розвивається спортивне життя університету, зокрема бейсбольна команда Кропивницького «Біотехком-КНТУ» є 25-кратним чемпіоном України і 23-разовис володарем Кубка України з бейсболу. В складі цієї славетної команди виступає чимало студентів, викладачів і випускників ЦНТУ. Є значні здобутки в українських і світових спортивних першостях студентів нашого Вишу.

Одним з найкрасивіших і значущих місць Кропивницького стала площа перед університетом - Студентська площа. Наявність панно на корпусі виші, пам'ятника студентам, оздоблення площі сріблястими ялинами робить це місце популярним не тільки у студентів і співробітників, але і у кропивничан.

Перелік можна продовжувати й продовжувати. Та головне – основна заслуга в цьому нашого Колективу.

Є у нас і багато труднощів. І наш Колектив їх переборить. І є віра та надія, що це ми зробимо. Спільними зусиллями, напруженою працею. Заради нашого Університету, заради нашого майбутнього.

Прошу вас проголосувати і зробити правильний вибір 18 листопада 2020 року на виборах ректора ЦНТУ. Ви обираєте не тільки ректора, ви обираєте майбутнє своє і Університету.

З повагою, голова профкому ЦНТУ О.Мажейка

Фото
© 2024 KNTU