Польсько-українські програми стажування та підвищення кваліфікації

Представники кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності ЦНТУ: Олександр Левченко, Анна Левченко, Ольга В’юник, Ілона Андрощук пройшли міжнародне стажування за програмою підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід». Крім цього, викладач кафедри ЕМКД Тетяна Немченко пройшла міжнародне стажування за темою «New and innovative teaching methods».

Програма «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід» розроблена фундацією «Зустріч» (Польща) спільно з кафедрою Польсько-Українських Студій Ягеллонського університету (Польща), Луганським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (Україна) та громадською організацією «Соборність» (Україна).

Стажування за темою «New and innovative teaching methods» тривало на базі Малопольської школи публічного адміністрування Краківського економічного університету (цей заклад освіти є партнером ЦНТУ в «Консорціумі університетів DOBRE»).

http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=787

Фото
© 2024 KNTU