Найщиріші вітання доценту нашої кафедри ЕМКД 🌺Ілоні Олександрівні🌺 з визначним досягненням!

Заввідділом аспірантури Центральноукраїнського національного технічного університету, к.е.н. Ілона Андрощук Ilona Tsarenko – одна з 25-ти лауреатів державної іменної стипендії Героїв України – Героїв Небесної Сотні найкращим молодим вченим на 2023 рік!

Прізвища стипендіатів сьогодні, у річницю Революції гідності, оголосило Міністерство освіти і науки України, повідомляється на сайті МОН. На конкурс було подано документи від 71 претендента, які працюють або навчаються у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління міністерств України, Служби безпеки України або перебувають у віданні Національної академії наук України, національних галузевих академій наук України.

Переможцями конкурсу стали 25 найкращих молодих учених України, по п’ять переможців у номінаціях, відповідно, стипендії імені Дмитра Максимова; стипендії імені Назарія Войтовича; стипендії імені Романа Гурика; стипендії імені Устима Голоднюка; стипендії імені Юрія Поправки.

Ілона Андрощук визнана однією з переможців конкурсу на здобуття державної іменної стипендії імені Назарія Войтовича.

Вітаємо Ілону Олександрівну з цим успіхом!

Нагадаємо, в 2016 році Ілона Андрощук (Царенко) стала лауреатом стипендії Президента України, а в 2020-2021 роках двічі вигравала конкурс на стипендію Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених. Крім цього, Ілона Андрощук вигравала Першу премію Кіровоградської ОДА та Кіровоградської обласної ради молодим науковцям (2020 рік).

Фото
© 2024 KNTU