Стрімкий розвиток цифрової економіки диктує нові вимоги до компетентностей викладачів ЗВО

📈Стрімкий розвиток цифрової економіки диктує нові вимоги до компетентностей викладачів ЗВО.

Цифрова грамотність і наявність сучасних цифрових навичок на сьогодні є однією з невід’ємних умов успішної викладацької діяльності. Йдучи в ногу з часом, викладачі кафедри ЕМКД постійно удосконалюють і розширюють власні цифрові навички.

У період із 4 до 18 жовтня 2021 року Олександр Левченко, Тетяна Немченко, Ольга В’юник успішно пройшли курс «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти» від "Академія цифрового розвитку". Дізналися та застосували на практиці багато цікавих та корисних лайфхаків у сферах роботи з Google Документами, Google Диском, Google Meet, Google Класом, Google Календарем, Google Формами, Google Сайтом, Google Завданнями, Google Академією, Google Public Data, Google Картами, Google Трендами та багато іншого.

Щиро вдячні тренерам та організаторам курсу за надзвичайно змістовну та корисну інформацію! Успішне виконання завдань та підсумкового тесту з курсу завершилося отриманням сертифікатів та обов’язково матиме продовження у подальшому підвищенні якості освітнього процесу кафедри ЕМКД!

Фото Фото Фото
© 2024 KNTU