Обласний педагогічний Форум

🔔 Напередодні початку нового навчального року у Кіровоградській обласній філармонії відбувся обласний педагогічний Форум, ініціатором якого виступив Департамент освіти і науки Кіровоградської ОДА в особі Ельзи Лещенко.

Взяли участь у форумі в.о. голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Шеремет, начальник управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській област Лілія Синчук, перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк, радник голови Кіровоградської ОДА Галина Пастух, керівники органів управління освітою міських, селищних, сільських рад Кіровоградщини.

Серед запрошених також ректор ЦНТУ професор Володимир Кропівний та проректор з наукової роботи професор Олександр Левченко, який став спікером панельної дискусії та висловив свою думку з приводу ролі сфери вищої освіти у формуванні інтелектуальної еліти області 👏🏻

Випускниця кафедри ЕМКД, а нині директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ, депутат Кіровоградської обласної ради Ганна Суркова також була учасницею панельної дискусії та виступила з промовою на тему "Інтелектуальна еліта нації" 👏🏻

В цілому, на Форум прибули понад 160 делегатів. Під час зустрічі освітяни підводили підсумки минулого навчального року,обговорювали інновації в освіті та окреслили вектори руху.

🤝 Подібні заходи сприяють діалогові між органами державної влади та місцевого самоврядування та керівниками навчальних закладів Кіровоградщини (ЗВО, коледжів, шкіл тощо), що суттєво впливає на стан розвитку освіти в області!

© 2024 KNTU