Сучасний HR-менеджмент

Сучасний HR-менеджмент з новими функціями, інструментами впливу та пошук перспективних практик у роботі з кадрами яскраво представили учасники Круглого стілу «HR-менеджмент: сучасні реалії та виклики»

Розпочато подію із привітальних слів проректора з наукової роботи, професора кафедри ЕМКД Олександр Левченко!

Заданий ним темп та запал підхватили експертні спікери круглого столу:

Володимир Люлька - начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях – розповів про виклики та можливості організації роботи з державними службовцями в умовах карантину.

Светлана Балакирева - начальник відділу кадрової роботи Виконкому Міської ради м. Кропивницького) – озвучила специфіку кадрової роботи в органах місцевого самоврядування.

Alona Dontsova - спеціаліст по управлінню персоналом в NASA Jet Propulsion Laboratory, California (USA) - наша випускниця, - поділилась з нами американським досвідом управління в сфері HR.

доцент кафедри ЕМКД Оля Ткачук з висвітленням проблем та перспектив кадрового забезпечення Кіровоградської області.

доцент кафедри ЕМКД Ирина Сочинская поділилася дієвими заходами щодо адаптації персоналу у період форс-мажору.

Anastasiya Zhesan – головний фахівець Центрального регіону відділу регіонального підбору персоналу департаменту по роботі з персоналом Центрального апарату м. Києва АТ «Ощадбанк», за сумісництвом випускниця кафедри. Розповіла про особливості управління персоналу в банківській сфері, особливо за умов карантину.

Зі сторони студентської спільноти виступила Юлия Агура, яка озвучила сучасні уподобання молоді при виборі робочого місця. Активне обговорення актуальних тем та обізнаність студенства кафедри в проблематиці HR були відзначені випусниками-роботовавцями. Запрошення на практику й стажування не довелось довго чекати

Дякуємо кожному учаснику! Надзвичайно раді співпраці!


Окрема подяка Ilona Tsarenko Анна Доренська за участь в організації

© 2024 KNTU