Підприємці важливі!


30 травня 2024
Сьогодні бізнес є відчутною складовою національної безпеки України .

Підприємці ніколи не зупиняються на досягнутому . Вони прагнуть більшого, шукають можливості там, де інші бачать лише труднощі. Вони не бояться ризикувати і вірять у свої ідеї, незалежно від обставин. 
Мислення підприємця – це потужний стимул для досягнення нових висот, який сприяє професійному зростанню та розвитку. Тільки ті, хто готовий постійно вчитися та змінюватися, здатні досягти справжніх вершин і зробити світ навколо себе кращим.
Кафедра ЕМКД пропонує унікальну освітню програму «Підприємництво, торгівля та міжнародний бізнес», створену для того, щоб надати вам найкращі інструменти для досягнення успіху у вашій кар’єрі . У нас ви знайдете курси, які відповідають сучасним вимогам ринку праці та забезпечують необхідні знання та навички.
Кафедра ЕМКД використовує сучасні технології та методики для ефективного навчання і підготовки управлінців та підприємців нового покоління! 
Приходьте на нашу кафедру ЕМКД ЦНТУ і станьте частиною спільноти, яка прагне знань, інновацій та успіху. Разом ми зможемо досягти більше!