Вітаємо магістрів кафедри ЕМКД


15 липня 2024
групи МІТ-23М Іллю Русола та Артема Давиденка, а також їх наукового керівника - гаранта ОП "Менеджмент ІТ у глобальному бізнес-середовищі", доцента кафедри ЕМКД пані Ольгу Горпинченко із зайнятим призовим місцем у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз» з науковою роботою на тему "Стратегічний інструментарій інформаційного забезпечення управління діяльністю підприємства автодорожнього господарства" !!!

Даний конкурс проводиться на базі ЦНТУ другий рік поспіль, до нього активно долучаються представники багатьох потужних ЗВО України . Приємно, що даний конкурс викликає жвавий інтерес і серед наших здобувачів, зокрема, у цьому році участь у ньому брали також Олександр Логош (гр. МІТ-23М) і Владислава Коваленко (гр. МІТ-23М) з роботою на тему "Впровадження системи 
інформаційного забезпечення управління персоналом в організаціях" (науковий керівник - доцент кафедри ЕМКД Тетяна Немченко), Софія Нечипоренко (гр. МЕ-20) та Андрій Бирлівський (гр. МІТ-23М) з роботою на тему "Інформаційне забезпечення управління рентабельністю діяльності підприємства" (науковий керівник - доцент кафедри ЕМКД Ольга В'юник) ).
Щиро вдячні організаторам конкурсу та зичимо молодим науковцям нових здобутків