Перше засідання англомовного дискусійного клубу Challenge


02 жовтня 2024

30 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання англомовного дискусійного клубу Challenge. Цього разу тема була обрана нетривіальна та навіть філософська “Sink or swim: how not to get lost”, присвячена університетському навчанню, майбутній професії та пошуку себе в житті.

Розпочали засідання з розгляду власне ідіоми “sink or swim” та повторенням фраз англійською із запропонованої тематики. Далі ініціатива була передана здобувачам. Студенти 2, 3 курсів та магістри презентували першокурсникам їхні майбутні спеціальності та занурили їх в атмосферу студентського життя.

Які можливості надає навчання в університеті? У чому переваги паралельного вивчення мов? Як знайти баланс між навчанням, відпочинком та хобі? На ці та багато інших питань почули відповіді першокурсники від старших «колег».

Далі здобувачі першого курсу самі активно брали участь у дискусії. Поміж іншим, обговорили перспективи отримання професії та подальшого працевлаштування.  

Окремим бонусом став перегляд епізодів серіалу "Друзі". На прикладі героїв ми обговорили, як кожен із нас інколи почувається "викинутим у воду", але якщо триматися разом і використовувати свої можливості — можна "плисти" у правильному напрямку.

Кожен день в університеті — це шанс на особистісне та професійне зростання. Тому ловіть моменти та не бійтеся брати участь у всьому, що вам пропонується!