Спеціальність 073 Менеджмент

🇺🇦🎓🇪🇺 Вступ до ЦНТУ

☑️ Спеціальність 073 Менеджмент

Під час навчання за освітньою програмою «Менеджмент» студенти вивчають основи менеджменту, операційний, виробничий, інноваційний, інформаційний менеджмент та новітні ІТ в управлінні, маркетинг, логістику, контролінг, стратегічне і тактичне планування, управління конкурентоспроможністю, лідерство та сучасні комунікації.

Випускники з менеджменту організацій отримують уміння здійснення управлінської діяльності на керівних посадах підприємств, установ, організацій, державних та недержавних структур виробничої та невиробничої сфери, навички з прийняття рішень при виконанні функціональних обов'язків, з вивчення і прогнозування кон'юнктури ринку товарів, робіт і послуг, проведення заходів з адаптацій до вимог сучасності.

📳 Представник кафедри Економіка, менеджмент та комерційна діяльність http://management.kntu.kr.ua/, яка здійснює підготовку фахівців за освітньою програмою, люб’язно відповість на всі запитання forms.gle/UirMXXHNL31VMagGA.

ℹ️ Вища Освіта З іншими освітніми програмами нашого університету 🇺🇦🎓🇪🇺 можна ознайомитися на вебпорталі абітурієнта bit.ly/3AKKqRN.

Запрошуємо переглянути наше відео в YouTube

🇺🇦 youtu.be/WSPzQUqIzRk

🇬🇧 youtu.be/JPPe18d5Ye4

ЕМКД ▶️ youtu.be/RLxZk8CnYdM

📲 Наші контакти

www.kntu.kr.ua/?view=univer&id=9

📲 Приймальна комісія

www.kntu.kr.ua/?view=abitur&id=13

📲 Центр довузівської підготовки

www.kntu.kr.ua/?view=abitur&id=12

© 2024 KNTU