Запобігання корупції та забезпечення доброчесності

1 листопада 2021 року на базі кафедри ЕМКД стартували курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності».

Слухачами курсів цього року є працівники Кропивницька міська рада, Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області, Головного управління статистики у Кіровоградській області, Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області, Господарський суд Кіровоградської області, Кропивницька митниця, Головного управління Державної казначейської служби України у Кіровоградській області.

Зі слухачами курсів зустрівся проректор з наукової роботи ЦНТУ Олександр Левченко. Він націлив слухачів на здобуття якісної освіти, наголосив на особливому значенні забезпечення доброчесності на сучасному етапі розвитку публічної служби України і побажав плідної роботи та успіхів.

Упродовж курсів підвищення кваліфікації слухачі вивчатимуть лекційні матеріали, складатимуть практичні тестові завдання зі знання антикорупційного законодавства та розв’язуватимуть практичні ситуації, дотичні до діяльності публічних службовців.

Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU