Житття вносить свої корективи?

Житття вносить свої корективи? 🤔 Хто як не викладач має слідкувати за змінами у суспільних процесах та вчасно адаптуватися самостійно та імплементувати свої знання у навчальний процес.

Отже, ми зібрали рекомендації, які допоможуть налаштувати слухача на засвоєння матеріалу та відчути себе «тут і зараз» в такий важкий час

🔸Забезпечте збалансованість онлайн-заняття. Не варто перевантажувати заняття ані інформацією, ані активністю: усього має бути в міру. Експерти радять зробити акцент на вирішенні потреб здобувачів, на їхніх запитах.

🔹Завдання для самостійного опрацювання (домашні роботи). Доцільність та обсяг домашніх завдань важливо визначати індивідуально, зважаючи на психоемоційний стан учнів. Тут доречно попередньо зібрати інформацію про територіальне розміщення слухачів.

🔸Більше відео, аудіо матеріалів. У нагоді стануть презентації, до розробки яких, до речі, слухачі можуть долучатися в якості авторів або учасників.

🔹Менш жорсткі дедлайни. Не на часі визначати конкретні дати здачі проєкту, завдання, есе тощо, оскільки важко передбачити в яких умовах будуть виконуватися поставлені завдання.

🔸Використання технік врегулювання емоційного стану. Обговорюйте ситуацію, що склалася, але не нав’язуйте своєї думки. Розглядайте приклади із власного життя, або пропонуйте використати досвід здобувача. Так ви зможете зменшити напругу та встановити довіру зі здобувачами.

І, головне, пам’ятайте, що зараз освітній процес – це не тільки про нові знання та кваліфікацію, а й про підтримку та допомогу!!!

Завжди ваша, кафедра ЕМКД ❤️

Все буде 🇺🇦

Фото
© 2024 KNTU