Запобігання корупції та забезпечення доброчесності

Завершилося навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на курсах підвищення кваліфікації за довгостроковою (сертифікатною) та короткостроковою програмами «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності», що проходило в ЦНТУ: Центральноукраїнський національний технічний університет за участю тренерів-викладачів нашої кафедри ЕМКД.

🕵️‍♂️🕵️‍♀️ХТО МАЄ ПРАВО ПРОВОДИТИ:

Нагадаймо, що ЦНТУ – у 2022 році серед дев’яти провайдерів освітніх послуг в програмах підвищення кваліфікації державних службовців з усієї України!💪

⏳КОЛИ:

Курси підвищення кваліфікації проходили з 9 по 22 листопада 2022 р. на базі кафедри #ЕМКД економіки, менеджменту та комерційної діяльності за розробленими викладачами кафедри та погодженими НАДС програмами.

🧭🚀✈РОЗРОБНИКИ:

Програми були створені за ініціативи проректора з наукової роботи ЦНТУ, д.е.н., професора Олександра Левченка та начальника Міжрегіонального управління національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Володимира Люльки. Координатор програм від ЦНТУ – к.е.н., доцент Оксана Сторожук.

УЧАСНИКИ👨‍⚖👨‍⚕️👩‍🏫👨‍🏫👩‍🎓👨‍🎓:

Слухачами курсів стали державні службовці Міжрегіонального управління НАДС у Полтавській та Кіровоградській областях, Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області, Управління Держпраці у Кіровоградській області, Територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Головного управління статистики у Кіровоградській області, Державної аудиторської служби України, Територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області.

Також на курсах підвищили свою кваліфікацію посадові особи місцевого самоврядування Міської ради міста Кропивницького, виконавчого комітету Кропивницької міської ради, Бобринецької міської ради.

РЕЗУЛЬТАТ🤩:

Усі 100 зарахованих слухачів курсів успішно склали підсумкове кваліфікаційне тестування і отримали сертифікати. Новинкою цього сезону стало те, що набір слухачів на навчання здійснювався виключно через Портал управління знаннями, а сертифікати, згенеровані на Порталі НАДС України, автоматично були відправлені на електронні скриньки слухачам курсів.

Фото Фото Фото
© 2024 KNTU