Створення та розвиток IT⁠-⁠продуктів

Розпочинаємо серію захистів проєктів здобувачів у рамках проходження курсу-стажування «Створення та розвиток IT⁠-⁠продуктів» від Genesis!!!

Розвиток ІТ-напрямку на сьогодні є одним із найактуальніших та найцікавіших! Здобувачі кафедри ЕМКД із великим завзяттям поринули у світ продуктового ІТ, примірявши на себе роль менеджера у даній сфері. Підсумком стажування стала розробка концепції власних унікальних застосунків та алгоритму запуску ІТ-продукту.

Із вітальним словом виступив проректор із наукової роботи Олександр Левченко, після чого здобувачі представили низку концепцій застосунків. Викладачі кафедри ЕМКД Oksana Storozhuk, Оля В'юник, Ilona Tsarenko, Татьяна Немченко високо оцінили проєкт щодо запуску застосунку для кулінарів з унікальними рецептами від визнаних шефів та кухні різних народів світу, персонального стиліста, університетського гіда, застосунку з продажу ретро-речей, що потенційно міг би скласти конкуренцію навіть E-bay та інших! Надзвичайно важливо, що у сфері продуктового ІТ є значна кількість ролей у командах, які можуть виконуватися саме економістами та менеджерами, за умови наявності певних базових знань щодо специфіки діяльності у цій сфері😊. Здобувачі, які успішно опанували курс, вже отримали відповідні сертифікати від компанії Genesis, а кращі проєкти мають шанс на менторську підтримку від провідних фахівців компанії 🤝. Це значно розширює можливості працевлаштування наших здобувачів та випускників, надає їм конкурентні переваги відповідно до сучасних трендів ринку праці! 🎓Реалізація проходження даного курсу стала можливою завдяки співпраці із компанією, укладеному меморандуму, пройденим викладачами курсам підвищення кваліфікації. За це особлива подяка ГО "Освітня фундація продуктового ІТ" та компанії Genesis!!!🤝

Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU