Асоціація психологів вищої школи України

Студентів Центральноукраїнського національного технічного університету запрошують взяти участь у всеукраїнському дослідженні психоемоційного стану здобувачів вищої освіти, ініційованого Асоціація психологів вищої школи України. Для цього студентам пропонується відповісти на питання Асоціації, наведені в електронній форми нижче.

Як повідомлялось раніше (http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=889), в ЦНТУ працює служба психолога, яка допомагає студентам краще адаптуватися до навчання та життя; уникати можливих конфліктних ситуацій або вийти з конфліктних ситуацій в колективі чи особистому житті. Психолог ЦНТУ Світлана Володимирівна Бойко є членом Асоціації психологів вищої освіти України.

Відповідно, опитування «Особливості психічного здоров’я студентів ЗВО» проводиться у співпраці служби психолога ЦНТУ та Асоціації психологів вищої школи України. Взяти участь у опитуванні потрібно до 31 березня.

Онлайн анкета знаходиться за посиланням https://redcap.au.dk/surveys/?s=YNTM8CNWAMC98AJX

Увага: дослідження проводиться на платформі RedCap, що дозволяє забезпечити конфіденційність отриманих даних згідно європейських стандартів. Дослідження анонімне, результати його будуть оприлюднені виключно в узагальненій формі!

© 2024 KNTU