Успішне ведення бізнесу

Успішне ведення бізнесу потребує постійного оновлення знань. Гарант ОПП «Менеджмент ІТ у глобальному бізнес-середовищі» к.е.н., доц. Оля Горпинченко та викладач кафедри ЕМКД Тетяна Тушевська відвідали тренінг, що проводився Центром підтримки підприємництва на тему: «Face control: читай людей по обличчю».

На зустрічі дізналися багато корисної, практичної інформації, яка буде застосовуватися для оновлення окремих тем з предмету «Психологія розвитку та самомеджмент» на згаданій освітній програмі. Оскільки фізіогноміка - це важливий інструмент в сучасному світі.

Чому це корисно для бізнесу, зокрема в ІТ сфері та роботі онлайн? Вміння "читати" людей може стати цінним інструментом у веденні бізнесу та спілкуванні з партнерами та клієнтами, може допомогти в підборі співробітників, адже вони можуть вказувати на певні характерні риси особистості. В онлайн роботі знання фізіогноміки може бути корисним інструментом для виявлення невербальних сигналів під час відеоконференцій та спілкування в онлайн середовищі.

Щиро вдячні спікеру заходу Наталії Марченко, організаторам за можливість долучитися та отримати нові знання.

Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU