Ukraine Global Faculty

Надзвичайно важливим аспектом в освітньому процесі є розвиток soft skills як здобувачів, так і викладачів. Однією із найважливіших соціальних навичок є здатність до ефективної комунікації з клієнтами, інвесторами, партнерами та іншими стейкхолдерами. Тому продовжуємо долучатися до лекцій Ukraine Global Faculty.

11 квітня 2023 року відбулася лекція від Felix Litvinsky, керуючого директора Blackstone LaunchPad в Корнельському університеті (США), ментора з запуску технологічних стартапів та освоєння нових ринків на тему: "Entrepreneurial Communications" (Підприємницькі комунікації).

Акцентовано увагу на способах поліпшення комунікативних та інших навичок підприємців, включаючи такі практичні рекомендації, як фокусування на головній ідеї, чітке висвітлення ключових показників проєкту, застосування метрик (наприклад, розмір очікуваного доходу, кількість активних користувачів тощо), важливість якісної підготовки презентацій, чесність та здатність зацікавити і переконати потенційного інвестора.

Долучення до таких заходів допомагає викладачам та здобувачам освіти ефективно набувати важливі навички, які знадобляться в кар'єрному та особистісному зростанні.

Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU