Навчальний посібник

Шановні здобувачі, колеги раді презентувати наш доробок - навчальний посібник авторів Т.Ф. Рябоволик, І.О. Андрощук, О.В. Горпинченко, Т.І. Грінка, О.В. Заярнюк, А.О. Дóренська кафедри ЕМКД.

Даний навчальний посібник вартий уваги як здобувачів вищої освіти так і практиків-початківців, що прагнуть систематизувати та розширити вже наявні знання з основ менеджменту, маркетингу та підприємництва.

Навчальний посібник першочергово направлений на впорядкування вже отриманих знань бакалаврів з менеджменту та полегшення їх підготовки до предметного тесту з управління та адміністрування, але може бути вкрай корисним для самостійного опрацювання школярами, здобувачами інших спеціальностей та і підприємцями для освоєння основ теорії управління.

Структура навчального посібника відповідає програмі предметного тесту з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування та структурі предметного тесту, затвердженими наказом №157 Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2022 року, та не викликає запитань і не потребує уточнень.

З посібником можна ознайомитися за посиланням

https://dspace.kntu.kr.ua/.../a16040ac-1d84-48a0-a74a...

Фото
© 2024 KNTU