Сьогодні продовжилась традиція

Сьогодні продовжилась традиція проведення лекційних занять фахівцями-практиками різних галузей національної економіки.

Згідно затвердженого графіку стейкхолдерами нашої кафедри було проведено відкриту лекцію Начальником Кропивницького відділення АТ «Банк Альянс» Ангеліною Гончаровою та її заступником Віталієм Фросіняком на тему «Виконання банківськими установами обов’язків податкових агентів: історичний аспект, проблеми та перспективи».

Актуальність, нагальність та сучасність теми зацікавила не лише здобувачів усіх рівнів освіти, а й науково-педагогічний персонал. Крім заявленої теми, спікери провели презентацію послуг і нових банківських продуктів та ознайомили з особливостями діяльності банківських установ в умовах воєнного стану. Особливий інтерес та жваву дискусію викликав блок щодо можливостей і загроз при використанні штучного інтелекту при наданні банківських сервісів.

Захоплення здобувачів від зустрічі посилилось фактами, що спікери досягли успіхів у банківській сфері пройшовши всі етапи кар’єрного становлення і що вони є випускниками економічного факультету нашого університету. Щиро дякуємо нашим гостям за приділений час і високопрофесійне представлення цікавої і корисної інформації та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU