Попкорн, чергова серія улюбленого серіалу, жарти: такі різні, але такі амбітні.

🍿🎞️🎥Попкорн, чергова серія улюбленого серіалу, жарти: такі різні, але такі амбітні.

Саме такий спойлер до засідання англомовного клубу, що відбувся в рамках кафедрального гуртка «Challenge”, проведеного у новому форматі🤩

Із вітальним словом до здобувачів звернувся проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Андрій Тихий, який відмітив роль іноземної мови, зокрема англійської, у сучасному бізнес-середовищі та майбутньому кар"єрному зростанні.

Старшокурсники поділилися лайфхаками як вивчати мову, зокрема, Alyona Babak порадила низку застосунків для телефону, які допоможуть зробити це легко та доступно, Панасенко Анастасія розказала про участь у програмі академічної мобільності закордоном, що дозволила їй підвищити рівень володіння англійською мовою та попрактикуватися в англомовному середовищі.

Після такого мозкового штурму студенти продовжили засідання клубу в дружній атмосфері під перегляд улюбленого серіалу «Друзі».

Перегляд фільмів, серіалів на іноземній мові - є одним із ефективних методів засвоєння іноземної мови.

Здобувачам дуже сподобався такий формат засідання клубу - то ж домовилися проводити ще частіше, оскільки саме неформальні методи навчання є досить ефективними при оволодінні новими знаннями😉

Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU