Вітаємо колег із врученням їм Почесних грамот від керівництва університету

Почесні грамоти ЦНТУ працівникам приймальної комісії 2023 року

Цьогорічна вступна кампанія, яка тривала, фактично, половину календарного року, була і складною, і цікавою, і насиченою. До Центральноукраїнського національного технічного університету виявили бажання поступити понад 4700 абітурієнтів. Викладачі та співробітники університету добре попрацювали в складі приймальної комісії, відповідно, адміністрація ЦНТУ відзначила їхню роботу Почесними грамотами.

Робота приймальної комісії почалась у квітні, завершилась (враховуючи другу хвилю зарахування) – наприкінці жовтня.

Працівники ПК реєстрували вступників; допомагали створювати та наповнювати документами електронні кабінети; організовували вступні випробування для абітурієнтів, які мали право вступати за випробуваннями, консультували абітурієнтів, допомагали оформлювати документи вступникам пільгових категорій, робили копії документів та заносили дані до системи ЄДЕБО.

Поєднуючи при цьому роботу у приймальній комісії із викладацькою та науковою діяльністю.

Результат роботи приймальної комісії в 2023 році – один з найкращих за останні десятиріччя наборів здобувачів освіти до Центральноукраїнського національного технічного університету.

Адміністрація ЦНТУ нагородила Почесними грамотами працівників приймальної комісії 2023 року, всі їх прізвища ви знайдете в публікації на сайті ЦНТУ http://www.kntu.kr.ua/?view=article&id=1133

Фото
© 2024 KNTU