Вітаємо колегиню кафедри Ольгу Горпинченко

В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОВА ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ

Сьогодні, 21 квітня 2023 року в малій залі ОВА відбулося засідання обласної комісії з питань підтримки молодих науковців області під головуванням Катерини КОЛТУНОВОЇ.

«Починаючи з 2003 року і до сьогодні в області здійснюються заходи щодо підтримки молодих науковців області. Щороку ми відзначаємо найкращих молодих науковців, які зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградщини», - повідомила Катерина КОЛТУНОВА.

«У 2023 році на відповідну підтримку в обласному бюджеті передбачено 43,2 тис. грн. Сьогодні члени комісії мають розглянути здобутки молодих науковців та рекомендувати начальнику облвійськадміністрації призначити три премії та визначити кількість стипендіатів обласної державної адміністрації та обласної ради у 2023 році та встановити розмір цієї стипендії, на яку передбачено 3 тис. грн.», - інформувала Ельза ЛЕЩЕНКО.

Обласні премії молодим науковцям області отримали:
– І премію (20100 грн.) Тетяна МАКРУХА – кандидат технічних наук, ЕТІ імені Роберта Ельворті;
– ІІ премію (13400 грн.) Ольга ГОРПИНЧЕНКО – кандидат економічних наук, ЦНТУ;
– ІІІ премію (6700 тис. грн.) Сергій МЕЛЬНИЧУК – кандидат психологічних наук, ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Стипендією в розмірі 1500 грн обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів, які навчаються у закладах вищої освіти Кіровоградської області відзначаються:
- Олександр ШЕПЕЛЬ – аспірант ЦНТУ;
- Катерина МОСКАЛЬЧУК – аспірантка ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Шановні переможці! Від щирого серця вітаємо Вас з перемогою! Бажаємо Вам професійного розвитку, творчого пошуку, натхнення та оптимізму!

Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU