Кафедра ЕМКД завжди підтримує гарні традиції

Кафедра ЕМКД завжди підтримує гарні традиції♥️

В рамках Дня відкритих дверей 19 квітня 2024 року відбулася Х обласна науково-практична конференція учнів та здобувачів вищої освіти: «Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку».

Вітальним словом надихнула на плідну співпрацю завідувачка кафедри Рябоволик Тетяна Федорівна. Учасники конференції були у захваті від спілкування із запрошеними гостями! Волкова Аліна – випускниця магістратури за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці», а сьогодні видатна СММ-менеджерка ГО «ЦПД «Confidence», поділилася своїм досвідом та безцінними секретами успіху. З тонкощами державної служби ознайомила Сухина Світлана Василівна – головний спеціаліст Центрального міжрегіонального управління НАДС у м. Кропивницький.

Приємно вразили результатами досліджень здобувачі першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Менеджмент», «Управління персоналом та економіка праці»: Панасенко Анастасія, Поповкіна Олена, Цьома Валерія. Учасники конференції жваво і зацікавлено обговорювали питання щодо інформаційного забезпечення функціонування організації в умовах невизначеності; роль кібербезпеки в забезпеченні стійкості бізнесу під час війни; економічних наслідків воєнного стану для ринку праці України.

До виступів на конференції долучилися учні КЗ «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат» Кіровоградської обласної ради» Подколзіна Юлія та Щербина Назар. Учнівська молодь з натхненням привернула увагу учасників конференції до надзвичайно важливих проблем розвитку крафтових виробництв у Кіровоградській області та фінансових аспектів розвитку нової космічної економіки України!

Організаційний комітет конференції щиро вдячний всім учасникам конференції за неймовірну активність, високу залученість та ефективну комунікацію♥️

Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU