В рамках проведеного заходу

В рамках проведеного заходу, наших колег к.е.н., доц. Ольга В'юник, к.е.н., доц. Ілона Андрощук було запрошено у ролі спікерів-тренерів з питань масштабувань бізнесу в умовах сьогодення, доступності для українського бізнесу та багато іншого. ВІТАЄМО🌸🌸🌸

У Кропивницькому навчали масштабувати бізнес та експортувати власну продукцію

⭐️За підтримки програми EU4Business у Центрі підтримки підприємництва Кропивницької міської ради відбувся семінар-тренінг на тему «Масштабування бізнесу. Вихід на зовнішні ринки»

💁🏻‍♀️Участь у заході взяли підприємці, які мають на меті маштабувати власну справу та прагнули більше дізнатися про можливості й шляхи експорту власного продукту.

📝Під час семінару учасники поглибили свої знання з питань масштабування бізнесу в умовах сьогодення, дізнались про ефективні інструменти масштабування власної справи, особливості виходу на зовнішні ринки, експортні можливості, доступні для українського бізнесу.

📊Також спікерами заходу були розкриті такі питання як загальні засади процедур митного оформлення експортних та імпортних операцій, стан справ та особливості розвитку зовнішньоекономічної діяльності в м. Кропивницький.

💲Говорили під час заходу і про валютний контроль при здійсненні суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності експортно-імпортних операцій та особливості встановлення граничних строків розрахунків і відповідальність за їх порушення.

🏦Окрему увагу приділили питанню можливості фінансової допомоги для підприємців, які хочу представляти свій продукт на зовнішніх ринках, зокрема учасники почули про актуальні програми кредитування експортерів в Україні.


Захід відбувся в рамках реалізації проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB" як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді", який реалізується громадською організацією «Агенція креативних ідей» у співпраці з Кропивницькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП , яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва , стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ідей» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU