Сьогодні здобувачі

Сьогодні здобувачі бакалаврату спеціальності 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво та торгівля» мали змогу очно поспілкуватися з Олександром Демешком, більше відомий як Дональд Аллен. Автор бестселерів. Спікер. Євангеліст Кібербезпеки та Етичного Маркетингу. Один з Топ-50 світових лідерів думки у галузі маркетингу, кібербезпеки, стартапів, та EdTech за версією Thinkers360. Засновник та генеральний директор, dacybersecurity.com

Олександр провів більше 250 інтерв'ю з "топами" ключових світових компаній: Amazon, Microsoft, IBM, Gartner, HBO, PepsiCo, United Nations, UNICEF, DHL, Verizon, Morgan Stanley, KPMG, Ernst & Young, PwC, Deloitte… та іншими.

Відкрита лекція проходила в рамках освітніх компонент «Маркетингового менеджменту» та «Інтернет-маркетингу» на тему: «Секрети Успішного Контент Маркетингу: Як Стати Визнаним Лідером Думки у Найкоротші Строки, Без Грошей, Без Імені, та Без Зв'язків». Здобувачі скористалися можливістю задати питання та почути багато корисних порад від ТОПа сучасного маркетингу.

© 2024 KNTU