Overview of the importance of trade globally and its organization

Здобувачі та викладачі кафедри ЕМКД🎓🎓🎓 активно долучаються до лекцій Ukraine Global Faculty, що дозволяє як отримати сучасні уявлення з питань економіки і менеджменту у глобальному світі, так і актуалізувати свої знання з англійської мови✔️✔️✔️.

30 березня 2023 року відбулася лекція від Anne Krueger - почесної професорки Стенфордського університету, першої заступниці директора-розпорядника МВФ (2001-2006), головної економістки Світового банку (1982-1986), старшої наукової співробітниці Національного бюро економічних досліджень на тему «Overview of the importance of trade globally and its organization» (Огляд важливості глобальної торгівлі та її організація)💻. Лекторка надала актуальну інформацію про важливу роль, яку відігравала торгівля з початку періоду промислової революції та до наших днів, а також здійснила огляд відносного розміру та зв’язків торгівлі між країнами. Нею було презентовано дослідження стосовно взаємозв’язку між нарощенням обсягів торгівлі та економічним зростанням.

7 квітня 2023 року слухали цікаву та змістовну лекцію англійською мовою від Surja Datta (PhD, MBA, MA, старший викладач зі стратегії та інновацій, Oxford Brookes Business School) на тему «Global Strategy» (Глобальна стратегія)🖥. Основою обговорення виступили глобальні стратегії, цифровізація та особливості стратегічного управління компаніями у біо-цифровому просторі. Лектор розповів про сучасні міжнародні стратегії, тиск глобальної інтеграції, важливість сценарного мислення, сучасний бізнес-ландшафт штучного інтелекту🧠🧠🧠.

Натхненність, актуальний зміст лекції, високий рівень компетентності лекторів надихають викладачів і здобувачів освіти. Дякуємо за можливість долучитися до нових знань і уявлення про глобальний світ бізнесу🤝🤝🤝! Далі буде!

Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото Фото
© 2024 KNTU