Отримання нових софт-скілів

Отримання нових софт-скілів поряд з теоретичним навчанням є запорукою гармонійного формування висококваліфікованих фахівців.

Вчора бакалаври спеціальності 073 «Менеджмент» відвідали онлайн семінар на тему: «25 точок зростання бізнесу для виходу на міжнародний ринок», що проходив за ініціативи Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

👨🏻‍💻Спікер заходу Денис Купраш (засновник консалтингової компанії Business Marketing Consulting, фонду «Економічна свобода України») поділився лайфгаками управління бізнесом в сучасних умовах, доречі, весь матеріал було подано на прикладах практичних кейсів, що вже успішно реалізувалися, а це чудовий досвід як для майбутніх менеджерів, подискутували зі здобувачами щодо виходу національного бізнесу на міжнародні терени, особливості онлайн просування, обговорили топові маркетингові стратегії.

Ми щиро вдячні організаторам за можливість долучитися до такого практичного заходу і з радістю станемо учасниками наступних вебінарів.

Фото
© 2024 KNTU